top of page

Skotten på Heby Såg

Uppdaterat: 23 mars


(utdrag från ett mejl)

Det som hände på sågen skulle kunna bli en bra kriminalare. Otroligt men sant, och en sammansvärjning av många onda personer inklusive flera stycken anställda av polisen men med lojalitet till mycket onda krafter ( som använde sina pistoler utan rätt att göra det ) ....men de liksom platschefen och före detta fackordföranden (med flera) hade planerat detta i förväg.

Plan A tror jag var att döda mej... men יהוה (Gud) och jag ville annat.... Plan B var att göra mej till en krympling ( med ett skott...


...som gick rakt igenom foten lågt ner & tvärs igenom vristen, och det andra skottet snuddade vid det andra benet, och det var förmodligen meningen att det skulle ta djupare, för de försökte sedan de överbemannat mej sätta på ett snörförband högt uppe på det låret. Jag lyckades (med allt motstånd jag kunde) få dom att lägga ner Plan B också, för trots att de tagit bort alla sannvärdiga vittnen bort från platsen, så hörde de ändå när jag skrek om och om och om igen, allt vad jag kunde:

NI STASAR FEL BEN!!! NI STASAR FEL BEN!!! NI STASAR FEL BEN!!! NI STASAR FEL BEN!!! NI STASAR FEL BEN!!! NI STASAR FEL BEN!!! NI STASAR FEL BEN!!! NI STASAR FEL BEN!!!

De enda som de lät vara kvar var var platschefen (J** E*** V** J********) och en annan ful fisk (H*** S******** som jag tror ”de” har hållhake eller hållhakar på sig därav sitt betéende)


Polisena (Seb****** Fox***** & Nik*** Sahl**** ) hade blivit dit-ringda (klart bevisat i rättegången) innan, inget annat än hederligt arbete från min sida förekommit denna morgon !! (och de sista 15 minuterna görandes två mans jobb!!!). När jag står/går och jobbar i min anletes svett som bäst (ca kl 07:20) kommer dessa två "poliser" hastigt ner från övervåningen 2,5 meter ifrån mej med dragna pistoler....

Utan att säga ett ord till mej, så står dom bara där och siktar på mej i brösthöjd (ett dödshot med andra ord, för de betedde inte sig som riktiga poliser skulle göra). Efter några sekunder gör jag det orationella i denna extrema situation. Jag backar bort från dem 7-8 meter till en skjutdörr ( det är ca 3 meter ner till marken därifrån) samtidigt som jag tar upp min arbetskniv.

Sedan blir det ställningskrig där den ena snuten låtsades skjuta pepparsprej på mej...Helt säkert så användes ingen tårgas, utan detta skådespel skulle endast användas i kommande förhör/rättegång. De ljög sen i rättegången och sa att jag försökt kasta kniven mot dom. Sanningen är att jag hela tiden stod på 7-8 meters avstånd och när skotten som träffade inträffade, var jag samtidigt distraherad av nyss nämnda S******g, som pratade med mej, när de först sköt varningsskott, och sedan efter någon sekund utan att de var utsatta för någon typ av attack sköt verkanseld. Jag har inte under hela mitt liv varit ens nära att ta upp min kniv mot någon, men de visste att under dessa omständigheter, när de tänkte skjuta mej som en hund för att sedan komma undan med det, så lyckades de provocera fram detta självförsvar. Sen är inte jag dum nog att tro att jag genom att hålla i en kniv på avstånd, skulle hindra dem från att skjuta....men då får jag i alla fall dö med värdighet.


Redan veckan innan började en sorts sammansvärjning ta form då flera på sågverket gjorde allt de kunde för att få mej ur balans. (de tre åren jag jobbat där, innan denna vecka har ingen tendens av denna samverkande vuxenmobbning, som nu haglade från alla håll på sågverket varit verksam. På onsdagskvällen ringde jag upp en (som jag då) hade förtroende för ställföreträdande platschefen O*** J******** (nu har han istället sjunkit i mina ögon ner till fotknölarna som de andra amöborna nämnda här) , och sa att jag ville gå hem då de höll på så här. Trots att, eller kanske på grund av, att min mor och hennes gubbe (bakom min rygg) hade berättat för dessa två (som det nu visat sig vara svin i form av platschefer) att jag hade haft psyk-vistelser (vilka berodde på andra framtvingade situationer)... så lät han inte mej gå hem utan var istället med om att planera utgången som nu blev.

I Plan B så hade de också inräknat att den påtvingade ECT behandlingen (elshocksövergreppet) som skulle ske (och som skedde) på psyk skulle radera mitt minne av händelsen...och då skulle inte jag kunna förvara mej med sanningen om vad som hände under felegången(rättegången).

Fängelse eller mer troligt rättspsyk skulle då bli min anhalt. Mitt minne är raderat dagen då ECT övergreppet utfördes (trots detta vet jag vet att jag gjorde allt i min makt att slippa den),,,men minnena av händelsen från Syjunta....jag menar Sågverket är kristallklara.. Tack (Yah) יה för det!!!!


Long Story Short ( ja allt är ju relativt ;-) jag vägrade smärtstillande och operation när jag kom till Akkis, och som jag sa "Den Högstes Namn Arm" ( יהוה ) är inte för kort och Han är ju den store läkaren för vilket inget är omöjligt. Plan C eller D som numera är i verket är att de försöker med alla medel göra livet surt för mej genom att avskeda mej utan giltigt skäl, tog mitt körkort, kort sjukskrivning som tog slut innan jag blivit bra i foten ( är inte 100% där ännu utan kanske 80% ) , inte ett öre från jobbförsäkringen, A-kassan djävlas, karaktärsmord med lögner som sprids vitt och brett, där även medias lögner i rapporteringen om vad som skedde inte reviderades trots att jag (med vittnesmålen som inte höll vatten) nästan blev helt frikänd i rättegången där ord mot ord mot dessa 4 falska vittnen.


Du har läst Alberto-serien, och som du skrev tänkte läsa boken om honom också....när man är ett öppet hot mot "The Revived Roman Empire" i och med min position att sprida sanningen om Jesuiterna och Romersk Katolska Kyrkan så har man skaffat sig många och mäktiga fiender .....som kommer att försöka igen och igen.

Jag kan bara förtrösta på Herren och vara rätt i förhållande till Honom och Hans Instruktioner sen får man se hur långt det räcker...mitt mål är i vilket fall som helst det eviga livet, och detta som hänt mej förvånar inte den som läst Bibeln om vad som väntar i tidernas slutskede...men lönen är så mycket större för de som vinner segerkransen!

Ps. Jag är beredd att förlåta alla inblandade, men glömma…..det kan ni glömma .ds

133 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page