top of page
mago.jpg 2015-10-27-10:54:32

Jag är VD, Kristen Serietidnings-Distributör, Skivbolagsdirektör, Musiker, Grafisk Designer, Översättare, Uppfinnare (klockmakare), och f.d. ofrivillig skatteindrivare (=momsens dårskap) , och eftersom jag ej innehar någon omana (kvinna) eller så kallat revben så får jag agera städskrapa och även göra mig en kopp kaffe om jag under hektiska arbetspass behöver en sån. Ulla-Bella min sekreterare sköter bokföringen (när jag sätter på den hatten ;-)    Jag trycker också egna T-shirts ofta med bibliska motiv (med lite skruv). 3D printern står och inväntar nya order....med andra ord (som Petter skulle ha sagt): DET GÅR BRA NU!!! 

Med namnet     kilo(ART)   menas det så klart tusenkonstnär ....men inte att jag redan är en, utan att jag under tusenårsriket planerar att bli en  ;-)

Detta var en bisyssla tills skjutglada farbror-blåingar kom till sågverket och gjorde hål i foten (när jag stod och jobbade som bäst)...och i efterspelet blev detta huvudsyssla.

 Kling&Klang och ni andra också KÖP MÅNGA ALBERTO-TIDNINGAR TACK !! Har sovrummet fullt med tidningar, så just nu kunde jag inte (om jag så önskade) bli välsignad med en fru med ordningssinne ;-) 

Min arbetsvecka börjar när solen går ner den 7:e dagen ( Lördag kväll ) till den 7:e dagen börjar ( Fredag solnedgång ) för så lyder det 4:e budet:

Tänk på sabbatsdagen, så att du håller den helig. Sex dagar skall du arbeta och göra alla dina sysslor. Men den sjunde dagen, är יהוה, din Guds sabbat. Då skall du inte göra något arbete, varken du eller din son eller din dotter, din tjänare eller din tjänarinna, eller din boskap, eller den främling som bor innanför dina portar. Ty på sex dagar gjorde יהוה himlen och jorden och havet och allt som är i dem, och vilade på sjunde dagen. Därför har יהוה välsignat sabbatsdagen och helgat den.

 יהוה är dom 4 hebreiska konsonanterna som utgör Namnet på Abrahams, Isaks och Israels GUD

     Telefon till lilla mej:  

   +46 (0) 70 63 580 63

                         Skriv gärna några rader...Feedback  
                           

                                                                          

Tack! Meddelandet skickat.

tryckpress1_edited.jpg
häftapparat_lamineringsmaskin_edited.jpg
bottom of page