top of page

Intrång och överfall i Heby's "utlandet"

Uppdaterat: 8 maj

Kanske dags att berätta detta på bloggen nu (när det gått 3/4 år och ingen anhörig vill lyssna på det örat.

Efter Staley's profetia så började intrången eskalera. Dels så hade jag (som jag tror) varit utsatt för förgiftningsförsök och visste att "dom" hade nyckel till lägenheten. När sedan microvågs-vapen började användas i stor skala på mig blev jag tillslut nödgad till att checka in på diverse hotell. Det funkade bra ett tag men även där började attackerna p.g.a av att man måste betala med kreditkort och då är man röjd.

FÖR ER SOM TROR ATT JAG HAR LIVLIG FANTASI ,,,,,,köp PDF-boken Vatican Assassins (wounded in the house of my friends) av Eric Jon Phelps och efter de 1800 sidorna plus om ni kanske (utan att ha fattat allvaret som det verkar) läst Albertoserien så kanske poletten tillslut trillar ner?

Long story short: När jag under hemmavistelse tillslut var under sådant hot att Guds Ande talade till mig att i natt kommer "dom" in. Så med 18 meters lång 3 mm tjock koppartråd så förseglade jag dörren men visste att det skulle inte stoppa dessa mördare. När jag försökte hålla utkik åt öster och väster (som lägenheten hade fönster och balkong emot) men från båda väderstrecken blev jag beskjuten av grön laser.

Jag hade förberett mig för krig (jag vet att det är populärt i dessa Ukrainatider att låtsas vara bra på krig)....men det är יהוה som lärt mig överleva det som sedan hände + I20 infanteriutbildning.

Det var nu natt och helt plötsligt så kommer en man rusande emot mig. De vapen som jag förberett mig med blev orörda. Istället så fick jag tag i min kontorsavskiljare och använde den som en sköld. Kom med hjälp av den in i sovrummet (fönsterutan var där delvis krossad. och på det viset hade han tagit sig in) där jag började att kasta mitt lagret av Alberto tidningar ursinnigt mot dörren (200 st tidningar i varje kartong) och byggde med dessa upp ett så stort berg av grejer så att mannen inte kunde ta sig in.


Där inne i sovrummet blev jag kvar i flera dygn utan vatten, mat eller tillgång till telefon. När det blev dag försökte jag kommunicera med de skelögda hebybor som cyklade på cykelbanan 30 meter bort men ingen brydde sig (eller så lyssnade de på Spotify i hörlurar). Istället så blev detta ett polisärende. Och när de tog sig in i min lägenhet betedde de sig som blodhundar med bara en sak i sinnet. De slog upp ett hål (ca 75cm i diameter) i sovrumsdörren och sa att jag skulle visa händerna (jag som precis innan slagit sönder vattenledningen till elementet för att få lite vätska i mig (tack gode gud för det). Utan att ställa en enda fråga eller tillstymmelse till brottsplatsundersökning så fick ena snuten tag i mina handleder och drog mej rakt igenom det nyuppslagna hålet, och efter det buntade de ihop mig och skickade mig till hispan (där jag blev kvar några månader)....men den rättfärdige reser sig sju gånger som det står i Skriften...och här är jag nu på hemlig ort och än så länge är allt frid och fröjd här...

122 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page