top of page

Bakat bröd (utan bark)

Uppdaterat: 16 juli 2023

"Tvingades" i våras ta (på grund av de kassa a-kassereglerna) ta paus med denna "ideella firma". Men trots att tiden då fylldes med obetalt översättningsarbete (The Choronological Gospels), så är nu trafiken till min sida nära noll liksom, och då även försäljningen i det stora hela. Två månaders arbete på däckfirma nu i höst (-21) framflyttar i alla fall tiden då jag i hembaket blandar i bark.

Jag lovade att inte skälla...men jag tycker det är konstigt (när Albertoserien nu är så spridd i Swerige) att inte snöbollseffekten händer...istället så töar det rejält....bark bark!


Jag tackar i alla fall Gud för allt Han gjort & gör för mig och jag vet att (som det står i Skriften) om folk bara snackar gott om dej ...(så lever man nog för mycket i världen).


NYTT: Jag vet att det är svåra tider och att många har det oändligt mycket svårare ekonomiskt med stora lån och ofattbara utgifter...så jag hoppas att detta inlägg inte faller platt.

ps. Detta blir förhoppningsvis del av min levebröd också...min alldeles egna Arduino RGB 7 seg klocka "UR LEDÆRTIDEN"....går att fås som här i Grön. Eller Gul, Rosa eller helt genomskinlig.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page