top of page

 ALBERTO del 1  (7 sidors utdrag) 

 Visad gratis med tillstånd från Chick Publications

Copyright © 1979 by Jack T. Chick. Reproduced by permission.

Copyright © 1983 by Jack T. Chick. Reproduced by permission. 

1_framsida%20Alberto_edited_edited.jpg

Först kom den analoga, sen den digitala...NU 24 år in i framtiden finns den Ledærtida varianten i 50 exemplar. Obs! men säljes bara till personer som fattat GREJEN med detta UR

Lågenergikrävande, vackert lysande genom de 7 (8 med pricken) segmentens neopixlar. Inkappslad i en för ändamålet proffsig UK-importerad genomskinlig Arduino Uno enclosure. Mitt kretskort där jag i DipTrace placerat alla komponenter så att kappslingen skräddarsys med samma Border Outline som OpenSourse PCB'n och självklart med USB honan på samma ställe o.s.v.
    (jag vet att facktermerna haglar men det går ju alltid att
GOOGLA;-)

Diverse kopplingsalternativ finns med klockan intakt genom hål i kappslingen:
          5v,
 Gnd, Rx, TX, Reset, pin 13, Data in (1:a neopixeln) samt Data ut.
Gerber-filerna skickade jag sedan till Cogra (ett Svenskt Företag). Jag är också medveten att man kan beställa sånt mycket billigare från Kina. Men eftersom det inte är rent spel när de fått konkurrensfördelar av världssamfundet....så hoppas jag att riktiga Swenskar och Swenskor uppskattar min önskan att kunna skriva "
 Made in Swerige " på kretskortets Silkscreen ;-)   
                                
Mjukvaran har skrivits av en knivskarp YouTubare och entreprenör vid namn Kevin Darrah (funktionellt helt enligt mina önskemål) och de 5000 kronorna var en nödvändig utgift eftersom inte många på den osfäriska jord skulle ha gjort det bättre, och jag ville ju förverkliga detta klockprojekt.
Vi kom överens om att jag skulle hjälpa till med koden (de tidsödande och monotona delarna i koden) för att få ner priset.....til
l 398 kr    

Lyssna på syster Charlotte's hemska vittnesbörd om sin nunnetid invigd med den svarta slöjan

För mer kött på benen angående Jesuitorden (som SS var formad efter) kolla in dessa anti-jesuit-auktoriteter (av rang):    (OBS! Jag håller inte riktigt med om alla deras åsikter i fråga om teologi eller rasfrågor)

Eric Jon Phelps

Walter Veith

 

 

eller kolla in CHICK'S spellista nedan   

bottom of page