top of page

Svenska poliser under ed till främmande makt!

Uppdaterat: 23 mars

Skjutglada poliser som siktar i foten (utan laglig rätt att skjuta) i linje med det andra benet...med avsikt att rikoschetten genom foten även skall skada benet bakom. Att sedan dessa fulingar planerar att vittna falsk i rättegången...uppbackad av en lögnhals till fackordförande samt en spännbult till platschef som inte kan stava till ordet sanning....låter kanske otroligt i Sverige (som skall vara så fantastiskt), men är vad som sker. De försökte sedan sätta på ett snörförband högt uppe på låret, på benet där ett sår som inte ens behövdes sys uppstått på vaden. De lyckades aldrig med detta, och deras planer gick om stöpet gällande min framtida förmåga att kunna gå. יהוה styrde kulan eller kulorna så att jag utan operation i dag går utan att halta...Hallelu- יה !!!


Men om man vet att frimurare (vilket otaliga poliser är involverade i), fackföreningarna och arbetsgivarorganisationerna på lite högre poster alla styrs av samma onda krafter (läs Alberto-serien för info)....eller styr individer med hjälp av hållhakar ...så kanske det inte är lika konstigt när detta händer.

Och för min del även om jag inte gjorde allting rätt:

som Petrus skriver i brev nr I. 3:17 "För det är bättre, om det skulle vara Guds vilja, att ni lider för goda gärningar än för onda" och vidare 4:13 "Utan gläd er eftersom ni får dela Kristi lidande, så att ni också får jubla av glädje när hans härlighet blir uppenbarad".


Det skall understrykas att det finns många bra poliser också, men de förblir ofta naivt ovetande om deras "kollegers" svinaktigheter. Och vid planerade operationer som dessa är poliserna handplockade, så att inga riktiga snutar finns med att bevittna eländet.

93 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page