Svenska poliser under ed till främmande makt!

Skjutglada poliser som siktar i foten (utan laglig rätt att skjuta) i linje med det andra benet...med avsikt att rikoschetten genom foten även skall skada benet bakom. Att sedan dessa grisar planerar att vittna falsk i rättegången...uppbackad av en lögnhals till fackordförande samt en spännbult till platschef som inte kan stava till ordet sanning....låter kanske otroligt i Sverige (som skall vara så fantastiskt), men är vad som sker.


Men om man vet att frimurare (vilket otaliga poliser är involverade i), fackföreningarna och arbetsgivarorganisationerna på lite högre poster alla styrs av samma onda krafter (läs Alberto-serien för info)....eller styr individer med hållhakar ...så kanske det inte är lika konstigt när detta händer.Och för min del även om jag inte gjorde allting rätt:

som Petrus skriver i brev nr I. 3:17 "För det är bättre, om det skulle vara Guds vilja, att ni lider för goda gärningar än för onda" och vidare 4:13 "Utan gläd er eftersom ni får dela Kristi lidande, så att ni också får jubla av glädje när hans härlighet blir uppenbarad".

Godkänd för F-SKATT 
Bankgiro 5225-2590
© 2020 mago kilo(ART) PRODUCTION
SWISH 123-4947289       ...Stationsvägen 9B i Heby....på יהוה  
    • Facebook Social Ikon
    • YouTube