top of page

Psalm 300 i min dröm

Uppdaterat: 23 nov. 2022

För några år sen så drömde jag en dröm där jag innan jag vaknade var i segerusig yra och sången "O hur saligt att få vandra" ljöd starkt. Det var verkligen något ovanligt för mig att just denna sång var så tydlig och den känsla av seger i min (då) struliga situation. Visst hade jag sjungit den i pingskyrkan som barn och ungdom, men aldrig tänkt på den som något speciell eller utmärkande. Texten kunde jag inte förutom refrängen och tog nu när jag vaknat reda på den. Jag tycker den går i linje med delar av Jim Staleys profetia (som jag tjatar om) och får se om jag någon gång får tillfälle att framföra min gitarr-version av denna psalm, inför en förhoppningsvis lyssnande/medsjungande skara...

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page