top of page

(1) Appropå Guds "enda" meddelande genom Jim Staley!

Uppdaterat: 23 nov. 2022

Jag fick ett mejl av några som inte insåg värdet av detta... men gällande något annat så var en översättning av Jims profetia nedtecknad med en länk till YouTube.

Genast gick jag till länken. 10 sekunder in i klippet insåg jag att detta var sprängstoff.

Det gällde att handla snabbt insåg jag. Den Onde kommer inte låta detta klipp finnas "uppe" länge.

Jag satte höjde datorljudet...och började om klippet nu med min Iphone som videokamera.

Efter dessa intensiva 11 minuter från HERREN genom Jims uppläsning av meddelandet som han mycket bestämt blivit tillsagd av den Helige Anden att knappa ner som textmeddelande på sin telefon....så ryckte jag ut min WIFI sticka. Sedan började ett översättningsarbete. Först gällde det att vara klar med vad som sades på Engelska...eftetsom textremsan på klippet visade fel i undantagsfall. Sedan var det bra med mina Engelska lexicon men jag var lite handikappad av att inte ha tillgång till nätet. Detta projekt fortsatte i ett sträck sedan med att kopiera A4 papper på detta ett ark för vardera språk... jag höll nog mina närmsta grannar vakna nu då det var småtimmar dagen efter.


För att komma till saken:

Mina farhågor besannades men inte på det sätt som jag hade trott.

Jag hade självklart säkrat videoklippet på många DVDn, USB minnen och mina båda datorer... och var beredd att koppla upp mig igen ( jag trodde att Jims kanal skulle vara raderad... och han själv vara eliminerad).

Klippet fanns kvar.... så jag börjar kolla. Men det är något som skevar... det lirar inte riktigt!!!

Det visar sig vara ett omtaget klipp ... där han gör om alla små detaljer och stakningar som gjordes i originalklippet.


Long Story Short...mina filer på datorn samt gömda USB minnen har sedan haft en förmåga att ändras till denna subtila kopia.. samt andra händelser som bara vi som tagit till oss av profetians meddelande förstår.


Jim har ropat på vargen många gånger har jag nu blivit medveten om. Men denna gång.... när han verkligen har hört Guds röst så skall vi pröva allt och behålla det goda (dvs hela detta meddelande) , för som sägs i meddelandet att när vårens sångfågel slutat sjunga (om några månader alltså) så har de utvalda (läs: 144 000 =min tolkning) tagit första steget i det förlovade landet.


15 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page