TJÄNSTER

Jag jobbar som grafisk designer ( när jag inte är under någon av mina andra epitet ) har tillgång till Paint Shop Pro och Affinity Design, där jag kan göra olika grafiska jobb, bland annat Logo design....( om det blir tillfälle kanske jag skaffar Adobe Creative Cloud igen...men då måste många kulor börja rulla in först ).
Swishnummret som kan användas vid betalning är:         123-4947289
Bankgironummret om ni föredrad
det är:  5225-2590

Jag vill under inga omständigheter att djur så som isbjörnar eller dylikt far illa ( om till exempel nordpolen skulle smälta ) av mina tilltag. Därför är mago kilo(ART) PRODUCTION självklart  BETTER WORLD CERTIFIERAD ...

Om ni  vill  skämma bort era kunder med ett                                       Visitkort/bokmärke??!
Om man önskar en uppsättning Visitkort ala Rolls Royce så hör man av sig till mitt kontakt formulär ( till att börja med ), där vi kan diskutera vidare vad som skall stå på det , antal med unik design som kan köpas är 6 gånger X ( minsta antal 6X7=42 st ) . Första timmen av designarbetet bjuder jag på...Är ni nöjda med resultatet då så blir det billigt ...( därefter 200kr/tim  ) . 17 kr styck för produktion av visitkorts-bokmärket. från 90 st till 180 st blir det bara  14 kr styck. Och från 180 st blir det 11 kr styck.